1. Home
  2. Over ons
Ons Bedrijf

Marine Pump en Part Corporation is een ISO9001 gecertificeerd bedrijf. Wij bezitten de benodigde productie- en marketing kennis over mariene pomponderdelen, met een gespecialiseerde focus op buitenboord waaiers en reparatiesets.

Ons product portfolio bestaat uit 114 buitenboord waaiers, allen beschikbaar in verschillende standaarden en 54 verschillende reparatiesets die toepasbaar zijn binnen een rijk aantal andere populaire merken.

Al onze buitenboord waaiers en reparatiesets worden geproduceerd door Marine Pump and Part Corporation en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, massa stroom, extreem lange levensduur. Onze produkten zijn tevens beschikbaar tegen concurrende prijzen die normaliter lager zijn dan de modellen die nu op de markt te koop staan.

Alle buitenboord waaiers zijn verkrijgbaar op een vermogen van 2 HP tot 300 HP. Dit houdt in dat ze voldoen aan een rijke variatie aan toepassingsvereisten. Bovendien, kunnen ze ook makkelijk gebruikt worden binnen buitenboordmotoren van internationale brands, zoals Yamaha, Johnson / Vinrude, Honda, Chrysler / Force, Mercury / Mariner, Mercruiser, Suzuki, Nissan/Tohatsu en vele anderen merken.

Middels ons efficient en professioneel magazijn, gevestigd in Californie, zorgen we ervoor dat onze produkten de internationale klant snel en makkelijk kunnen bereiken. Zodoende kunnen onze produkten snel besteld en geleverd worden.

Wij bezorgen onderdelen van de hoogste kwaliteit, voor een schappelijke prijs en zijn ons bewust van de wensen van onze consumenten en de service die wij aan ze leveren. Consumenten service is dan ook een kern doel van onze bedrijfsstrategie en dit is ook op te merken binnen aan onze bedrijfsidentiteit. Voel je vrij om een keer langs te komen, dan kunnen wij jou laten zijn welke gerenommeerde merken ons vertrouwen en op ons bouwen voor hun favoriete buitenboordmotor waaiers en reparatiesets.